ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ OLD

Oι έμπειροι μηχανικοί και μηχανολόγοι μας, ασχολούνται με τη σύνταξη της οικονομοτεχνικής μελέτης, την έκδοση της οικοδομικής άδειας καθώς και όλων των υπόλοιπων μελετών.

Η ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ. ΑΕ παραδίδει ολοκληρωμένο το κτίριο τόσο από άποψη κατασκευής (πλήρως αποπερατωμένο με όλες τις εγκαταστάσεις του) όσο και των γραφειοκρατικών διατυπώσεων, για τη πλήρη λειτουργία του.

Το ενδιαφέρον όλων στη ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ. ΑΕ συνίσταται στη γνωριμία των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει οικονομική, ποιοτική και λειτουργική λύση για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεών της. Παραδίδουμε έτοιμο το κτίριο με όλες τις εγκρίσεις προκειμένου η επιχείρηση να λειτουργεί νόμιμα.

 • biomixΤα τυποποιημένα βιομηχανικά κτίρια προσφέρουν άμεση και οικονομική λύση για την στέγαση της επιχείρησής σας. Τόσο ο μεταλλικός σκελετός, όσο και τα πάνελ στις standard αποχρώσεις, είναι ετοιμοπαράδοτα.

  Από πλευράς διαστάσεων, προσφέρονται σε ανοίγματα (πλάτος) από 6.0 m και μέχρι 30.0 m, χωρίς υποστύλωμα στη μέση, με ολόσωμα πλαίσια ή δικτυώματα καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων.

  Το μήκος των κτιρίων μπορεί να είναι πολλαπλάσιο των 5.0 m ή των 6.0 m. Το ύφος των κτιρίων μπορεί να είναι μέχρι 30.0 m όσο και το όριο των βιομηχανικών περιοχών.

  Αποτελούνται από μεταλλικό σκελετό, ο οποίος κατασκευάζεται από σιδηροδοκούς καταλλήλου διατομής, με κύριο χαρακτηριστικό τα ολόσωμα πλαίσια ή τα δικτυωτά zευκτά, που καθιστούν τον χώρο ενιαίο, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες, που συχνά δημιουργούν προβλήματα τόσο στην διακίνηση όσο και στην αξιοποίηση του στεγασμένου χώρου.

  Διατίθενται σε 3 τύπους:

  A) Με κουρβαριστά στοιχεία

  B) Ορθογωνικής πλαγιοκάλυψης

  Γ) Ελεύθερης ροής

  Τόσο η επικάλυψη όσο και η πλαγιοκάλυψη, επιλεκτικά μπορεί να γίνει είτε με Θερμομονωτικά πάνελ, είτε με κυματοειδή λαμαρίνα ορθογωνικής διατομής στην επιθυμητή απόχρωση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης διαφώτιστων όταν απαιτείται από την χρήση του κτιρίου.

  Ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου κατασκευάζονται υδρορροές από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 2 mm και κατεβασιές από σωλήνα PVC Φ 200 – 300. Οι υδρορροές μπορεί να είναι κρυφές (εσωτερικές) ή εμφανείς (εξωτερικές).

  Τα εσωτερικά χωρίσματα μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε οικοδομικό υλικό ανάλογα με τη χρήση του χώρου. Όπου απαιτείται κατασκευάζεται ψευδοροφή από panel ή γυψοσανίδα ή από ορυκτές ίνες ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

 • oikiesbutΟι κατοικίες προσφέρουν πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα στο πρόβλημα της στέγασης.Οι κατοικίες μόνιμου χαρακτήρα μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με υφιστάμενα σχέδια της εταιρείας αλλά και σύμφωνα με οποιοδήποτε σχέδιο που θα μας προσκομίσει ο πελάτης. Υπάρχει περίπτωση μικρών τροποποιήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί η στατική επάρκεια της κατοικίας.

  Γρήγορη κατασκευή: Οι κατοικίες παραδίδονται σε 2 έως 3 μήνες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, ανάλογα με το μέγεθος.

  Οικονομική κατασκευή: Με το μισό κόστος από μία συμβατική κατασκευή δίνεται η δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε ανάγκης στέγασης.

  Σύγχρονη και λειτουργική κατασκευή: Χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά δόμησης, με άριστη συμπεριφορά σε θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ η σχεδίασή τους προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των πελατών. Αποτελούνται από μεταλλικό σκελετό, από κοιλοδοκούς κατάλληλης διατομής, σύμφωνα με τη στατική μελέτη. Ο μεταλλικός σκελετός, μπορεί να είναι διαιρούμενος, ανάλογα με τον τύπο, με κριτήριο την ασφαλή οδική μεταφορά.

  Οι κατοικίες μπορούν να είναι ισόγειες ή διώροφες. Στις όψεις των κατοικιών μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο όπως πέτρα, ξύλινη επένδυση, εμφανή τουβλάκι κλπ. προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή αρχιτεκτονική όψη.

  Οι κατοικίες συνοδεύονται με τις απαιτούμενες από τον νόμο άδειες και η παράδοσή τους στον τόπο προορισμού, όταν αυτός ευρίσκεται στην περιοχή της Θράκης, γίνεται χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

  Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος η εταιρεία αναλαμβάνει τη μεταφορά τους με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 • PrefabOι προκατασκευασμένοι μεταφερόμενοι οικίσκοι (Boxes) αποτελούν μια γρήγορη και φθηνή λύση κατοικίας και επαγγελματικής στέγασης.Οι οικίσκοι μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους κατά πλάτος ή μήκος, έτσι ώστε να δημιουργηθούν χώροι μεγαλύτερης επιφανείας για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη γρήγορης και φθηνής στέγασης, είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε ιδιωτικό χώρο.Κατασκευάζονται από θερμομονωτικά πανώ τα οποία προσαρμόζονται σε μεταλλικό σκελετό. Το δάπεδο αποτελείται από θερμομονωτικά πανώ τα οποία στηρίζονται στην μεταλλική βάση του box, επί του οποίου τοποθετείται κόντρα πλακέ Θαλάσσης, πάχους 22 mm. Το τελικό δάπεδο επιστρώνεται με υλικό αρεσκείας του πελάτη, όπως πλακίδια πορσελάνης, φύλλο PVC, ξύλινο δάπεδο κ.λ.π. Η οροφή αποτελείται από θερμομονωτικά πανώ οροφής.

  Περιμετρικά τοποθετείται πλαγιοκάλυψη ειδικών τεμαχίων.Διαθέτουν παράθυρα και πόρτες εξωτερικές από αλουμίνιο έγχρωμο και κατά περίπτωση εσωτερικές ξύλινες πόρτες με μόνωση (λάστιχο).

  Οι οικίσκοι μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε οριζόντια επιφάνεια. Συνιστάται η κατασκευή βάσης από μπετόν πάχους 10 cm κατ” ελάχιστον. Διατίθενται σε διαστάσεις πολλαπλάσιες της βασικής μονάδας, η οποία είναι 3,0 x 3,0 m.Ανάλογα με τον τύπο και την χρήση, οι οικίσκοι διαθέτουν standard αλλά και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως:

  – Εσωτερικοί ανεξάρτητοι χώροι.

  – Κουζίνα πλήρη με πάγκο, ράφια εν λειτουργία.

  – WC με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό εν λειτουργία.

  – Ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού.

  – Εγκατάσταση τηλεφώνου, TV και ήχου.

  – Κλιματισμό.

  – Αναμονή για σύνδεση με ηλιακό.

  Καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση ή εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία του οικίσκου.

 • construction road icon-Τεχνικά έργα

  -Μεταλλικές κατασκευές

  -Κατασκευές Αλουμινίου

  -Μηχανολογικές εγκαταστάσεις.